رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

درگیری مسلحانه و سوءقصد به جان محیط‌بانان بواناتی

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان بوانات، از درگیری مسلحانه و سوءقصد به جان محیط‌بانان این شهرستان خبر داد و گفت: شکارچیان غیرمجاز در مناطق تحت مدیریت این شهرستان به جان محیط‌بانان سوءقصد کردند و به روی آنان آتش گشودند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 08
کد خبر: ۲۷۳۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی آسا امروز، ۱۸ اسفند با بیان اینکه تیراندازی به سمت محیط‌بانان جرم به حساب می‌آید، افزود: محیط‌زیست شهرستان بوانات این موضوع را به اطلاع مسئولان قضایی و انتظامی شهرستان رسانده و آن را با قوت پیگیری می‌کند تا متخلفان به سزای اعمال خود برسند.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان بوانات با بیان اینکه خوشبختانه در این صحنه درگیری به محیط‌بانان آسیبی نرسید، یادآور شد: دو نفر از همکاران این اداره در سال‌های اخیر در درگیری با شکارچیان به درجه شهادت نائل آمدند و همچنین در سال گذشته و سال جاری نیز بار‌ها عرصه طبیعی این شهرستان صحنه رویارویی و درگیری با محیط‌بانان بوده است.

آسا ادامه داد: گزارش‌های این درگیری‌ها به اطلاع مسئولان ذیربط رسیده است، لیکن این اتفاق مجدداً رخ داد. این موضوع به حمایت‌های همه‌جانبه از سمت ارگان‌های مرتبط نیاز دارد و لازم است با قاطعیت دستگاه قضایی درسی عبرت‌آموز به شکارچیان غیرمجاز داده شود.

وی با تقدیر از همراهی و حمایت دستگاه‌های قضایی و انتظامی در شهرستان، خواستار آن شد که پرونده درگیری با محیط‌بانان با اولویت پیگیری و رسیدگی شود.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان بوانات همچنین از امضای تفاهم‌نامه همکاری یگان‌های حفاظت شهرستان بوانات با یگان‌های منابع طبیعی، نیروی انتظامی، میراث فرهنگی، امور عشایر و راه و شهرسازی در راستای تعامل و هم‌افزایی بیشتر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی محیط زیست فارس، آسا تصریح کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه مقرر شد در گشت‌های مشترک و ارائه گزارش در خصوص تخلفات صورت گرفته، دستگاه‌ها در هر حوزه با یکدیگر تعامل لازم داشته باشند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر